kasviproteiinit

tutkimuksesta

Amanna

Apetit kasvisjauhis

Deliciest

Elovena Muru

Gold & Green

Hoviruoka

Huhtahyvät

Hälsans Kök

Härkis

Mifu

Oumph

Pease

Pouttu

Quorn

Vegyu

Wheaty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kasviproteiinit tuoteryhmä tutkittiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2019, seuraava tutkimus tehdään maaliskuussa 2020.

tutkimukseen osallistuu vuosittain 800 18-72v. suomalaista, jotka osallistuva taloudessaan pt-ostosten tekoon, ja joiden talouteen ostetaan jotain kasviproteiinituotetta vähintään kerran vuodessa. Tutkimus on edustava iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.

Tuoteryhmä on jaettu kahteen alaryhmään, ruoanvalmistustuotteet (rouheet ja suikaleet) ja ateriakomponentteihin (pihvit, pyörykät, leikkeet jne.)

tutkimuksen kenttätyöstä vastaa Norstat Finland oy

Vuoden 2020 tutkimusta päivitetään uusilla brändeillä mm. Pouttu Muu, Beanit, Boltsi, Beyond burger, Oddlygood, Vegem

 

Tampellan Esplanadi 6 d

33100, Tampere

FINLAND

 

Tel; +358 50 3649 445

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus