
ruokaleipä
tutkimuksesta
Fazer puikula
Fazer Vatsaystävällinen
Fazer Lemppari
Pågen Subs
Reissumies kaura
Vaasan kauratyynyt
Vaasan 100% kaura
Vaasan Kaurasydän
Vaasan ohut kauraherkku
Linkosuon Oiva perunalimppu
Maalahden limppu
Oululainen herkkulimppu
Pågen Limppu
Pågen Limpukka
Pågen Jouluisa
Vaasan limppu
Fazer Paahto paahtoleivät
Fazer juurespaahto
Pågen Jättipaahto
Reilu paahtoleipä
Vaasan Iso paahto
Vaasan Taika paahtoleipä
Ruokaleipä tuoteryhmä tuli mukaan kesällä 2019.
Tutkimukseen osallistui 1000 20-74v. suomalaista, jotka osallistuva taloudessaan pt-ostosten tekoon ja ostavat leipää vähintään muutaman kerran vuodessa. Tutkimus on edustava iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.
Tutkimuksen kenttätyöstä vastasi Norstat Finland oy
Tutkimus kattaa useita leipäsegmenttejä (kaura-, limppu-, paahtoleipä sekä vaalea- ja tumma palaleipä).
Lisäksi tutkimuksessa tutkittiin mm. erilaisten leipätyyppien osto- ja käyttöuseutta ja ennustetta eri leipätyyppien kulutuksen kehittymisestä.
Tutkimus tehdään seuraavan kerran kesällä 2020
Fazer Juuresleipä
Oululainen PehmoPågen Aurinkopalat
Pågen Oivallus
Vaasan Lapin rieskaset
Vaasan moniviljaviipaleet
Vaasan Pehtoori
Vaasan Ranskan leipä
Fazer Real
Pågen Limpukka
Pågen Talonpoika
Pågen tumma viettelys
Vaasan setsuuri
Vaasan taikaruis