ruokaleipä

tutkimuksesta

Fazer puikula

Fazer Vatsaystävällinen

Fazer Lemppari

Pågen Subs

Reissumies kaura

Vaasan kauratyynyt

Vaasan 100% kaura

Vaasan Kaurasydän

Vaasan ohut kauraherkku

Linkosuon Oiva perunalimppu

Maalahden limppu

Oululainen herkkulimppu

Pågen Limppu

Pågen Limpukka

Pågen Jouluisa

Vaasan limppu

 

Fazer Paahto paahtoleivät

Fazer juurespaahto

Pågen Jättipaahto

Reilu paahtoleipä

Vaasan Iso paahto

Vaasan Taika paahtoleipä

 

 

 

 

 

 

 

Ruokaleipä tuoteryhmä tuli mukaan kesällä 2019.

Tutkimukseen osallistui 1000 20-74v. suomalaista, jotka osallistuva taloudessaan pt-ostosten tekoon ja ostavat leipää vähintään muutaman kerran vuodessa. Tutkimus on edustava iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.

Tutkimuksen kenttätyöstä vastasi Norstat Finland oy

Tutkimus kattaa useita leipäsegmenttejä (kaura-, limppu-, paahtoleipä sekä vaalea- ja tumma palaleipä).

Lisäksi tutkimuksessa tutkittiin mm. erilaisten leipätyyppien osto- ja käyttöuseutta ja ennustetta eri leipätyyppien kulutuksen kehittymisestä.

Tutkimus tehdään seuraavan kerran kesällä 2020

Fazer Juuresleipä

Oululainen PehmoPågen Aurinkopalat

Pågen Oivallus

Vaasan Lapin rieskaset

Vaasan moniviljaviipaleet

Vaasan Pehtoori

Vaasan Ranskan leipä

Fazer Real

Pågen Limpukka

Pågen Talonpoika

Pågen tumma viettelys

Vaasan setsuuri

Vaasan taikaruis

 

 

 

 

 

 

 

Tampellan Esplanadi 6 d

33100, Tampere

FINLAND

 

Tel; +358 50 3649 445

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus