top of page

tofu
tutkimuksesta
Biotofu
Blue Dragon
Jalotofu
Silken
Sofine
SoyAppetit
Tofutti
Yosa
Grilli- tai Halloumijuusto
tofu tuoteryhmä tutkittiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2019, seuraava tutkimus tehdään maaliskuussa 2020.
tutkimukseen pyritään saamaan vuosittain 400 18-72v. suomalaista, jotka osallistuva taloudessaan pt-ostosten tekoon, ja joiden talouteen ostetaan tofua vähintään kerran vuodessa. Vuoden 2019 tutkimuksessa sopivia vastaajia saatiin 367 (kaikkiaan 1770 vastaajan joukosta)
Tutkimus on edustava iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan.
tutkimuksen kenttätyöstä vastaa Norstat Finland oy
Vuoden 2020 tutkimusta päivitetään Jalotempe tuotemerkillä.
bottom of page